Zahájen další "holčičí" prodloužený výstavní víkend, tentokrát v Bratislavě s Dagmar Coubalová

 

1.9.2022 KLUBOVÁ VÝSTAVA DALMATÍNSKYCH PSOV (35/34)

 

ROZHODČÍ: p. TIBOR HAVELKA (změna místo paní Pavláskové, té přejeme brzké uzdravení)

 

Feny mezitřída (3/3):

JCh Easy Money iz Terletskoy Dubravy (Ch Alphadirato Knighted King x Ch Cesna iz Terletskoy Dubravy) VÝBORNÁ 1, CAC, KLUBOVÝ VÍTĚZ FENA, BOB, soutěže Nejlepší pohyb 1.místo

Chovatel: Irina Petrakova

Majitel: Monika Mahelová

Handler: Karin Štibravá

 

Feny třída otevřená (2/2):

Laguna Dios Dreams Comes True (Solidifies Coconut Chunck x Fling in Time Fab Faberge) VÝBORNÁ 1, CAC

Chovatel: Nadzeya Melnikava

Majitel a handler: Dagmar Coubalová

 

Do Bratislavy jsme nahlásily až na třetí uzávěrku. Zvažování ano - ne, jet - nejet , vrtalo mi to v hlavě. Jch už máme, ale po dohodě doma s Toníkem že zkusíme začít "dospěláka" jsem nahlásila 16 měsíční Moňďu do mezitřídy. Musím moc poděkovat i šéfové, že ač se to v práci trošku začalo komplikovat holky za mne zaskočily a já mohla odjet. Takže kolegyňky moje rovněž díky i za to, že jste nám všichni drželi pěsti.

Dáša na tom nebyla jinak, prvního září nástup nových dětí do školky a my jsme pryč. Její paní učitelky podávaly info jak to jde a tak vše proběhlo v klidu. Tak také velké díky.

A už k výstavě :

Na hodnocení pana Havelky jsem byla moc zvědavá. Doufala jsem, že Mony by mohla být to co se mu líbí, byla jsem si vědomá toho že je do mezitřídy ještě docela mladá, tři ve třídě, tak by i ResCAC byl super, bylo by to zahájení. Ten šok, že ta moje Rusanda vyhrála celou výstavu a porazila dospěláka, stále mě překvapuje. A Toníkovi  že to se mnou ustál a že je naše.

Dáša s Ebbinkou jely jako naše velká podpora, prostě si ty výstavní víkendy společně užíváme, holky spolu v jednom kufru, společně na pokoji, paráda. Ebbi trošku s faleškou, ale opět se krásně prezentovala a má titul, jen tu další sezónu potřebuje na potvrzení dospěláka.

Pan rozhodčí nezklamal, jak je u něho zvykem nahlas k přítomným okomentoval co se mu na kom líbí - nelíbí a nahlas zadal známky i pořadí. Vyzvedl některé hnědě tečkované dalmatiny kde ocenil jejich sytý pigment. Jsem moc ráda že máme od něho posudek.

Slovenskému Dalmatinklubu musíme poděkovat za perfektně připravenou výstavu a doufáme , že se nezlobí že jsme jim to tu "vybraly" . (Letos už podruhé , ale my k Vám prostě jezdíme moc rády )

Doplnění k příspěvku :

Vzhledem k tomu, že někteří berou mé výsledky jako hotové, tak upřesňuji. Katalog čistý nemám, výsledky jen co jsem stihla, pokud má někdo problém nechť si u sebe doplní. Katalog zde není kvůli výsledkům ale kvůli účastníkům, výsledky ty budou správně na stránkách Klubu chovatelů dalmatínskych psov.

Gábino Gabriela Trunečková měla jsi velkou pravdu již dříve, my si musíme pro korektní ocenění jezdit ven.